La revista-llibre Vallesos homenatja Joan Serra

Sant Esteve de Palautordera acull la presentació del nou número, en un acte amb el periodista Eloi Vila i el romancer Jaume Arnella

Naciogranollers.cat
10 de gener del 2014
El ballarí Joan Serra rebrà un homenatge pòstum a Sant Esteve de Palautordera Foto: Vallesos

La revista-llibre semestral Vallesos segueix amb les presentacions, municipi a municipi, del seu darrer número, que conté la carpeta especial ' Pobles que van ser '. Aquest divendres, dia 10 de gener, la ronda de presentacions arriba a Sant Esteve de Palautordera a les 8 del vespre, al Cafè del Teatre. Aquest acte, a més, vol ser un petit homenatge al malaguanyat ballarí i coreògraf Joan Serra i comptarà amb la participació del periodista i escriptor Eloi Vila i del romancer Jaume Arnella, creador amb Joan Serra del 'Ball d’homenatge'. Arnella i el ballarí Jordi Rubio l'interpretaran ara de nou en honor seu.

Joan Serra, veí de Sant Esteve de Palautordera, va ser l'impulsor de la implantació de la dansa a les escoles, a través de programacions especiífiques i integrades al curriculum educatiu. Matèries com "Llenguatge del cos" o "Llenguatge de la dansa", sorgides de la seva proposta educativa, formen part, avui, del conjunt de coneixements bàsics a moltes escoles del país. És considerat, tant a Catalunya com a la resta de l' Estat Espanyol i a l'estranger, un expert en dansa tradicional , pedagogia de la dansa i llenguatge del cos.