Enric Molla presidirà la nova Societat Ateneu de Sant Celoni

Aquesta nova junta pretén conservar activa la Societat que es trobava en risc d’extinció i crear un espai d’oci, lleure i cultura dinàmic

Redacció
19 de desembre del 2013
Assemblea de la Societat Ateneu Foto: JCR

Dijous dia 12 de desembre es va celebrar l’assemblea de la Societat Ateneu a la Rectoria Vella de Sant Celoni. Amb més assistència de socis que en d’altres ocasions es va escollir com a nova junta directiva la candidatura Ateneu 21, integrada per: Enric Molla, Jordi Arenas, Ferran Catarineu, Jordi Cuminal, Martí Montclús, Jesús Pacheco i Jordi Peix.
 
Aquesta nova junta, tal com avançava en la seva “carta oberta als socis de l’Ateneu” pretén en primer lloc, conservar activa la Societat Ateneu, ja que ara, un cop acabada la concessió del cafè de l’Ateneu, es trobava en risc d’extinció; en segon lloc, crear un espai d’oci, lleure i cultura dinàmic i capaç d’aglutinar gent de diferents generacions i diferents sensibilitats capaç de ser un actor principal de la vida cultural de la Vila a mig termini.
 
La nova junta, que en la propera reunió té previst escollir Enric Molla com a president, vol presentar el pla d’acció als socis durant el primer trimestre de 2014.

Socis de l'Ateneu presents a l'Assemblea Foto: JCR


 
Arxivat a