L'Agrupació Barça Jugadors fa una jornada d'Enganxa't a l'esport a Sant Celoni

L'entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán,va parlar als joves esportistes celonins dels valors de l'esport

Redacció
19 de desembre del 2013
Eusebio Sacrisatán a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

L'entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, ha estat aquest vespre passat a la rectoria Vella de Sant Celoni on l'Agrupació Barça Jugadors ha presentat el programa "Enganxa't a l'esport", una jornada per fomentar la pràctica de l'esport com a factor de protecció davant el consum de drogues, a partir dels valors compartits per tots els que han jugat al FC Barcelona.

Amb el suport de l'Agència de Salut Pública, la Fundació La Caixa i l'assessorament de la Fundació Esportsalus els clubs de futbol de Sant Celoni han tingut la possibilitat d'acollir una d'aquestes jornades que itineren per diferents municipis amb la participació d'un exjugador del FC Barcelona.

La jornada consta de dues activitats. Per una banda, un taller per a joves esportistes. En aquest sentit, es dirigeixen als més joves sobre la constància, el treball, la tolerància a la frustració, la diversificació d'interessos i el sentit crític. I, per altra banda, una taula participativa. L'Agrupació Barça Jugadors es dirigeix a tota la població, per parlar-los dels beneficis de l'esport i animar tothom a practicar-lo al seu municipi.
Arxivat a