El CA Sant Celoni comença amb bon peu el Trofeu Promoció de pista coberta

L'infantil Víctor Coris fa nou rècord de Catalunya de 500 metres llisos amb un temps d'1'21"76

17 de desembre del 2013
Víctor Coris fa rècord de Catalunya de 500 metres llisos en pista coberta Foto: Jaume Coris Veray

Bona actuació dels atletes del CA Sant Celoni a la 1a jornada del Trofeu de Promoció en pista coberta disputada aquest diumenge a Sabadell. Els atletes del Sant Celoni varen participar en un total de 52 proves en les categories benjamí, aleví i infantil. D'aquestes passen a la jornada final en 9 proves i estan en reserva en tres més.

En categoria benjamí masculí Martí Casals i Ferran Alcázar estan classificats provisionalment en salt de llargada. En alevins, Pol Casals es va classificar en 60 metres llisos  i 500 metres llisos, Marcel Gual ho va fer en 500 metres llisos i Claudi Gómez en pes on va assolir la segona posició. Pel que fa a les nenes Clàudia Mollevi es va classificar en 60 metres llisos. Berta Rodríguez i Eloi Baqué queden com a reserves en la prova de llançament de pes.

En infantils Marina Ferrer va assolir la novena posició en pes i queda com a reserva per la final. Víctor Coris va aconseguir la tercera posició en 60 metres llisos classificant-se per la final i la primera en 500 metres llisos on també passa a la final, en aquesta prova en Víictor Coris va establir un nou rècord de Catalunya amb un temps de 1'21"76.

El proper cap de setmana proves combinades a Palafrugell, pista coberta a Sabadell o cros a Banyoles.