Surt a subhasta la vaixella i el mobiliari més emblemàtic del restaurant Can Fabes

Es pot aconseguir l'antiga jaqueta, llibres personals i quadres del desaparegut cuiner Santi Santamaria

NacióGranollers.cat
16 de desembre del 2013
La cuina del restaurant de Sant Celoni, en una imatge d'arxiu. Foto: Can Fabes

La família del cuiner Santi Santamaria, que va morir el 16 febrer del 2011, organitza aquest dilluns una subhasta dels objectes més emblemàtics del restaurant Can Fabes de Sant Celoni, després que tanqués el mes d'agost passat. Àngels Serra i els seus fills Regina i Pau Santamaria oferiran més de 500 lots i peces úniques pertanyents al restaurant amb la intenció que altres establiments o amants de la gastronomia puguin beneficiar-se d'ells, segons han informat en un comunicat. "Volem que totes aquestes peces segueixin vives en altres restaurants o cases dels amants de la gastronomia. Que puguin seguir creant emocions, il·lusions i omplin de records a tots els que ens heu acompanyat aquests últims 32 anys", subratlla la família.

La subhasta es realitzarà aquest dilluns a dos quarts de sis de la tarda al restaurant Caelis de l'Hotel Palace de Barcelona i tindrà la col·laboració dels germans Roca, Martín Berasategui, Nandu Jubany, Romain Fornell, Quim Vila i Javier de las Muelas, entre d'altres. Els preus de sortida, que no inclouen IVA, van des de plats de sis euros a un carro rosbif de 23.000 euros. Els interessats podran adquirir els típics plats amb la firma del desaparegut xef, les tasses, teteres, cassoletes, soperes o bols on servia els àpats i, fins i tot, tres objectes molt personals de Santi Santamaria, com la seva jaqueta de cuiner, un dels seus llibres personals i tres quadres que el difunt xef va pintar amb cafè, tinta de sèpia o espècies. Es pot consultar el catàleg en el web www.canfabes.com.
Arxivat a