Jordi Pujol presenta aquest divendres "El caminant davant el congost" a Palautordera

L'expresident de la Generalitat explica la Catalunya dels darrers 35 anys mitjançant una cuidada selecció d'articles i conferències publicats o pronunciats en tot aquest temps

Redacció
27 de novembre del 2013
Jordi Pujol Foto: Adrià Costa

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, serà aquest divendres a Santa Maria de Palautordera perr presentar el seu darrer llibre "El caminant davant el congost". L'acte tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda a la sala d'actes de l'Esplai i serà introduït per l'alcalde de Palau, Jordi Xena.

En síntesi, Jordi Pujol explica el projecte il·lusionant de contribuir al progrés general espanyol i a l'entesa solidària entre Catalunya i espanya quan l'any 1980 va assumir la presidència de la Generalitat. Amb el pas dels anys i, de manera especial, amb la discussió de l'Estaut i la sentència del Tribunal Constitucional va reblar el clau de tal manera que l'anomenat "esperit de la transició" havia estat un miratge.

En qualsevol cas, l'expresident de la Generalitat diu que el congost que estreny el camí no significa que s'hagi acabat. Significa i reclama més esforç, més risc, més capacitat d'esperança. Més voluntat de ser.