Homenatge a les víctimes de la violència de gènere a Breda i Arbúcies

Lectura de contes de Montserrat Roig a Breda i una marxa de torxes a Arbúcies centren els actes del Dia Internacional contra la violència de gènere

per NacióBaixMontseny , Baix Montseny, 26 de novembre de 2013 a les 08:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Homenatge a les víctimes de la violència de gènere a Breda Foto: Tots per Breda

L'Homenatge a cadascuna de les víctimes per la violència de gènere, acompanyat d'emotives lectures contra aquesta xacra que encara colpeja la societat del segle XXI ha estat un dels actes centrals de la commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènere que, organitzat per Dones de Breda , ha tingut lloc aquest vespre passat en aquest municipì del Baix Montseny, en el decurs de la concentració a la plaça de la Vila seguida d'una marxa silenciosa fins la plaça de l'Olivera, a l'Avinguda Francesc Macià, on ha tingut lloc "Movent les paraules", lectura dramatitzada i dansa a càrrec de  Pepa Lavilla i Ona Mestre dels contes de Montserrat Roig "Pasriu fills, que ja us els matarem", "El Cendrer", "La veu melodiosa" i "jo també m'hi apunto".


També a Arbúcies hi ha hagut mobilització. Una cinquantena de persones s'han copncentrat a la plaça de la Vila i tot seguit  han fet una manifestació amb torxes i encesa d'espelmes seguint alguns carrers del municipi com el Pietat i Camprodon. "Compartint la vida i les ganes de viure", ha apuntat en una piulada l'alcalde Pere Garriga.

Marxa de torxes a Arbúcies contra la violència de gènere Foto: Fina Colomer


 

Participació