Sant Pere de Vilamajor inaugura el nou espai per a la gent gran al centre cívic Pi Novell

Aquests espais s'han equipat amb nou mobiliari, on els usuaris, a més a més, podran gaudir del suport i atenció tant de la coordinadora del centre cívic així com també de la dinamitzadora de la gent gran

Redacció
22 de novembre del 2013
Centre cívic Pi Novell Foto: Aj. Sant Pere de Vilamajor

Demà dissabte 23 de novembre, a les 11 del matí, tindrà lloc a la sala gran i el porxo del centre cívic Pi Novell, la inauguració d'un nou espai per a la gent gran. Aquests espais s'han equipat amb nou mobiliari, on els usuaris, a més a més, podran gaudir del suport i atenció tant de la coordinadora del centre cívic així com també de la dinamitzadora de la gent gran. Els usuaris també es podran beneficiar també tant de l'organització dels cursos del Pi Novell i tallers gratuïts, així com d'una localització més cèntrica.

Aquest espai és fruit que l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha escoltat la reivindicació feta per diversos col·lectius i entitats del municipi i ha decidit canviar l'ús d'alguns dels seus equipaments municipals i així podran gaudir de més recursos. Durant l'acte se servirà un aperitiu i hi farà una actuació del professor de guitarra Alejandro Márquez.