Aquest dissabte es lliura el 4t guardó Indaleci Losilla a la implicació social

Redacció
22 de novembre del 2013
Actualitzat el 07 de novembre del 2016 a les 15:20h
Indaleci Losilla Foto: DBM

Demà dissabte 23 de novembre a l'Ateneu de Sant Celoni tindrà lloc la quarta edició del Guardó Indaleci a la Implicació Social que destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, entitat que ha impulsat l'acte amb la participació d'altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social.

L'acte començarà a les 10 del vespre amb una llarga llista d'artistes que hi participaran: Alumnes Estudi de Dansa Margarita Ponce, Associació Dansa Espiritual del Ventre Sant Celoni, Aula Taller de Teatre del Centre Municipal d'Expressió, Corals de Gospel Sant Celoni i Vallgormusic Cromàtica, Cor de Dones del Centre Municipal d'Expressió, Glòria Montasell, Margarita Ponce, Rebrot Teatre, Sandra March, AV del Barri Congost, Helena Novell, Keko Pujol, Miquel Izquierdo i Núria Molins. La direcció és a càrrec de Margarita ponce i la presentació de Glòria Novell.

 També i col·labora Associació Contra el Càncer, Càrites, Creu Roja i Ajuntament de Sant Celoni i patrocina LTServeis. Venda d'entrades anticipades a l'Ateneu, el dijous 21 de novembre, de 7 a 8 del vespre i una hora abans de començar l'espectacle.

Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011) i Anna Sanmigel (2012).



 

 

 

Arxivat a