"Palau és de tots. La KK és teva"

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera començarà el més de desembre una campanya impactant contra les deposicions fecals dels animals domèstics a la via pública

Redacció
21 de novembre del 2013
Els cartells de la campanya contra les deposicions fecals dels animals domèstics a Palautordera Foto: SMP


L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera està preparant per al proper mes de desembre el llançament d'una campanya amb missatges impactants per conscienciar els propietaris de companyia, especialment gossos, de recollir els excrements. Des de l'Àrea de Medi Ambient municipal s'explica que s'han vist en la necessitat de fer aquest plantejament a conseqüència de l'augment del nombre d'excrements de gossos a la via pública ja sigui en voreres, escocells, parterres, zones enjardinades o àrees de gossos.

En aquest sentit, s'han elaborat dos cartells que seran visibles al municipi a partir del mes vinent. En un s'hi acompanya el lema "Palau és de tots" i "la KK és teva". Al mateix temps s'hi veu explícitament la imatge d'una caca amb el missatge "Recull-la si us plau". En el segon cartell es representa un menjador de casa particular amb el missatge "També et cagues en el terra de casa teva?" i també "volem casa nostra ben neta". En els dos cartells també es recorda que no recollir les deposicions fecals dels animals domèstics és sancionable.

Per això, des de l'Àrea de Medi Ambient es recomana que quan se surti a passejar amb el gos, es pensi  a portar la bossa per recollir els excrements i fer ús de les papereres especials o dipositar-los a les papereres o contenidors de deixalles habituals.