12 parelles lingüístiques a la nova edició del Voluntariat per la llengua

Sant Celoni acaba d'encetar la 19a edició amb el compromís de trobar-se per conversar en català una hora a la setmana durant 10 setmanes

Redacció
21 de novembre del 2013
Nou voluntariat per la llengua a Sant Celoni Foto: Oficina de Català

Sant Celoni ha encetat la 19a edició del Voluntariat per la llengua amb la presentació de 12 parelles lingüístiques, les quals adquireixen el compromís de trobar-se per conversar en català 1 hora a la setmana durant 10 setmanes. L'acte de presentació va tenir lloc dilluns 18 de novembre, al Sax Sala.

Durant la presentació, es va repartir material de suport i es van explicar els avantatges del carnet del Voluntariat, consistents en descomptes i entrades 2x1 en nombrosos teatres i museus de Catalunya. El Voluntariat per la llengua de Sant Celoni també compta amb el suport de diferents entitats col·laboradores, les quals difonen el programa entre els seus socis, i d’establiments col·laboradors, que són comerços que s’han compromès a facilitar la pràctica del català als clients. Aquests comerços tenen en un lloc visible l’adhesiu distintiu d’establiment col·laborador.
Arxivat a