El Restaurant Les Magnòlies d'Arbúcies manté l'estrella Michelin

És l'únic representant del Baix Montseny després del tancament l'agost passat del Racó de Can Fabes de Sant Celoni amb dues estrelles

Redacció
21 de novembre del 2013
Cuina del restaurant Les Magnòlies Foto: Les Magnòlies

El Baix Montseny continuarà tenint representació a la Guia Michelin 2014, després que el restaurant Les Magnòlies d'Arbúcies mantingui la seva estrella aconseguida l'any passat. Michelin ha presentat aquesta niot passada en el museu Guggenheim de Bilbao la Guia 2014 d'Espanya i Portugal. En qualsevol cas, el Baix Montseny en relació a l'any 2013 ha perdut dues estrelles a conseqüència del tancament del restaurant Can Fabes de Sant Celoni l'agost passat.

Carme Ruscalleda continua essent la reina del Sant Pau i el triumvirat Roca segueix al més alt des del seu Celler, que a més aquest any ha estat considerat el millor restaurant del món per la competència italobritànica a la guia Michelin. A la cort catalana, amb dues estrelles, també hi brillen el Miramar de Girona; Les Cols, d'Olot; Lasarte, l'ambaixada Berasategui a Barcelona; com el Moments o l'Enoteca. Tots membres d'una galàxia a l'alça, la catalana, que ja té 53 estrellats.

Llista amb tots els restaurants catalans amb Guia Michelin

Arxivat a