Els Mossos enxampen un conductor de Breda begut i armat

El detingut el van enxampar en un control a Gurb (Osona)per quintuplicar la taxa d'alcohol Gurb

Q.S.
19 de novembre del 2013
Els Mossos d'Esquadra van imputar el passat 10 de novembre un veí de Breda, de 42 anys, nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i una falta contra el patrimoni per conduir quintuplicant la taxa d'alcohol permesa, portar un arma i manipular el parany que immobilitzava el vehicle.

Els fets es van registrar la matinada del 10 de novembre, durant un control que s'havia muntat al quilòmetre 2,9 de la carretera B-522, dins del terme municipal de Gurb.

Els agents van aturar el vehicle i es van adonar que el conductor mostrava símptomes evidents de conduir begut. En la prova d'alcoholèmia va marcar un positiu de 1,40 mg. per litre d'aire expirat. Els agents van immobilitzar-li el vehicle i també li van comissar una escopeta de caça. Per tenir l'escopeta de caça se'l va denunciar administrativament, per transportar en estat d'embriaguesa una arma de foc.
 
Hores més tard, quan el denunciat va requerir la presència dels agents per tal de retirar la immobilització, els agents van comprovar que el parany estava malmès i fora de la roda, amb símptomes evidents d'haver estat manipulat. Per això, se'l va denunciar per una falta contra el patrimoni.
 
El conductor imputat haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, quan sigui requerit.