A Sant Celoni ja s'ha acumulat 133mm d'aigua per la pluja intensa

L'alerta Inuncat continua activada a la zona del Baix Montseny

Redacció
18 de novembre del 2013
Medició fetya a l'Hotel Suís de Sant Celoni Foto: Miquel Comas Dorca

Les pluges intenses continuen regant tot el Baix Montseny. Segons les medicions pluviuomètriques que fa habitualment l'Hotel Suís de Sant Celoni, des del començament de la pluja ahir diumenge 17 de novembre i fins les 12 del migdia d'avui dilluns 18 de novembre ja s'han recollir 133 mm, després d'una nit especialment intensa que ha acumulat entre la 1 de la matinada i les 9 del matí 46 mm.

La intensitat continuada de les pluges ha fet augmentar el cabal dels rius i rieres del Baix Montseny i també ha provocat alguna inundació, com el cas del pas soterrani de Can Calls a Sant Celoni que permet travessar la via del tren als vianants que es dirigeixen tant a la zona industrial a tocar de la C35 o bé que volen anar al centre del poble.

L'alerta Inuncat continua activada
per acumulació de pluges: Es manté per la previsió a les comarques de Girona i el litoral i prelitoral central on es poden superar els llindars d’intensitat 20L/m2 en 30 min i d’acumulació de 100 L/m2 en 24 hores. Al nord-est de Catalunya es poden assolir registres de 200 L/m2, acumulats de tot l’episodi de pluges.

Pel que fa a la prealerta Procicat Vents tant a les comarques de La selva com al Vallès Oriental s'ha rebaixat a fase d'avís per vents fins avui al migdia. En aquesta mateixa situació hi ha les comarques de la Catalunya Central, el Vallès Occidental i la Cerdanya.



El pas de Can Calls de Sant Celoni inundat Foto: Jordi Purtí

Arxivat a