La Societat civil... junts, Podem!

ERC de Sant Celoni i La Batllòria, sense representació municipal, trenca el seu silenci dos anys i mig després amb una carta oberta

Redacció
16 de novembre del 2013
Hem estat dos anys  i mig  sense veu per decisió pròpia i per respecte a les persones  que ens van donar o no la confiança en les passades eleccions municipals. La secció local d’ERC va creure que era millor donar–nos un temps de reflexió i respectar la decisió del poble en l’elecció dels seus representants municipals.

Per aquestes raons  no  hem intervingut en el dia a dia de la vida municipal i  entenem que tothom  té la capacitat per valorar la situació que hem plantejat. La secció local d’ERC, creu que ha arribat el moment de informar-vos de la situació del país.

Com tots sabeu, des de l’onze de setembre del 2012 i gràcies a la participació de la societat civil, la percepció el nostre país ha  canviat i encara més després de la darrera manifestació (Via Catalana). No cal dir-vos que ERC sempre ha estat al capdavant a l’hora de denunciar el tractament que el govern espanyol ha donat als ciutadans catalans parlin la llengua que parlin, el tracte per no dir maltractes en: economia, llengua, cultura, infraestructures, sanitat , etc.

Des d’ERC volem fer una crida per mantenir-nos junts i mobilitzats per aconseguir un millor nivell de vida per a tota la ciutadania que viu en aquest país. El treball que està fen la societat civil mitjançant l’ANC, ÒMNIUM i altres moviments (inclosos sindicats i Pimes) és molt important i per això li donem suport.

No serà un camí fàcil, hi haurà molta guerra bruta i amenaces, però junts ho aconseguirem. Penseu fredament quin país voleu pels vostres fills i néts i desprès decidiu el vostre vot quan es faci la consulta / referèndum.
 
JUNTS,  HO PODEM  FER ..!!
 
Secció local d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria
Arxivat a