"El dolmen de Vallgorguina", primera novel·la de l'exregidor Jordi Mas

L'actual vicepresident comarcal de CDC del vallès Oriental fa la presentació aquest vespre a la sala de plens de l'Ajuntament de Vallgorguina

Redacció
15 de novembre del 2013
Actualitzat el 25 d'abril del 2024 a les 15:49h

Jordi Mas Foto: DBM

Jordi Mas presenta aquest vespre a la sala de plens de l'Ajuntament de Vallgorguina "El dolmen de Vallgorguina" (Chiado editorial) que a través d'un grup de nens catalans que treoben una barretina màgica permetrà que els lectors viatgin per diferents moments de la història de Catalunya a traves del neolític, el municipi de Vallgorguina i el Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Hi ha qui ha qualificat l'obra com el Harry Potter català que permet conèixer màgicament la història de Catalunya.

L'autor del llibre és un economista i biòleg nascut a Barcelona que des de fa anys està afincat a Vallgorguina i que la legislatura 2007-2011 va ser regidor per CiU ocupant les regidories de Transposrts i Mobilitat, Barris, Premsa i Comunicació i Promoció Econòmica. És coautor del llibre Transporte Ferroviario que aquest any s'ha presentat al saló Internacional de Logística de Barceloba i, actualment,  és vicepresident comarcal del Vallès Oriental de CDC, secretari d'Estratègia i Planificació de CDC del Vallès Oriental i empresari.

En la presentació d'avui l'acompanyaran l'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, Yvonne Grisley, membre del jurat dels premis literaris d'Òmnium i Remei Picart, presidenta comarcal d'Òmnium Cultural.

Arxivat a