El regidor de Sant Celoni Manel Bueno cessat per l'alcalde ara diu que no plega

El que ha començat sent una crisi de la policia local es pot acabar convertint en una crisi institucional

per NacióBaixMontseny, Sanht Celoni | 7 de novembre de 2013 a les 18:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Manel Bueno no vol plegar, malgrat haver estat cessat dels seus càrrecs Foto: arxiu revista la Vila

Manel Bueno, que el passat 1 de novembre va ser convidat a renunciar dels seus càrrecs de regidor de Secretaria i Economia i que dilluns d'aquesta setmana l'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, el va cessar per pèrdua de confiança política, aquest matí, segons que ha sabut BaixMontseny.info, ha lliurat una carta al secretari de l'Ajuntament expressant la seva voluntat de recuperar l'acta de regidor i seguir ostentant el seu càrrec al ple de Sant Celoni encara que sigui sense cartera.


Pel que ha pogut saber aquest diari Manel Bueno ha reflexionat i considera que es va precipitar a l'hora d'acceptar la seva renúncia i, finalment, després d'uns dies d'alliberament personal ha decidit no perdre la seva acta de regidor electe i, per això en la carta demana que es retiri la renúncia feta el passat dia 1 de novembre.

Com ja és abastament sabut Joan Castaño va demananr-li la renúncia després de rebre una documentació que s'ha inclòs en l'expedient informatiu obert per l'Ajuntament davant la denúncia de dos agents de la policia local acusant alguns companys de consumir alcohol en hores de servei i que el podria vincular en un entorpiment de la investigació que s'està portant a terme.


Ni Manel Bueno quan BaixMontseny.info li va preguntar abans d'ahir, ni Joan Castaño, en la sessió plenària d'ahir al vespre han volgut explicar quin és el contingut d'aquesta documentació, ara per ara reservada. En qualsevol cas, si Manel Bueno no deixa el seu càrrec el que va començar sent una crisi de la policia local es pot acabar convertint en una crisi institucional.

 

Participació