L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor renova la plana web

Amb la nova portada s'aconsegueix un wen més net i més entenador

per NacióBaixMontseny, Sant Antoni de Vilamajor, 7 de novembre de 2013 a les 15:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada actual del web de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor Foto: DBM

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha canviat la fesomia de la seva plana web, aconseguint una imatge més neta i més entenadora, en la qual hi destaca a la columna esquerra de la pantalla els anuncis ofiacials, una visita virtual al municipi i també la connexió al twitter de l'Ajuntament @savilamajor_cat


La part central de la plana està ocupada per una notícia principal i un seguit d'altres notícies municipals i de serveis d'interès per als veïns de sant Antoni de Vilamajor. A la columna dreta de la pantalla és on els visitants poden localitzar-hi un calendari amb els dies que hi ha actes assenyalats i també una descripció dels actes més immediats.

A la part inferior és on hi ha col·locats un seguit d'enllaços amb entitats, equipaments culturals, els mitjans de comunicació municipals com la ràdio i el butlletí i un enllaç a la web de l'Associació de Municipis per la independència (AMI) a la qual Sant Antoni de Vilamajor hi està adherit.

 

Participació