Louise Brown s'imposa a la cursa de muntanya de Les Pedreres a Girona

L'atleta de Sant Celoni va fer els 20 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell en 1h 39' 13"

24 d'abril del 2012
El petit Tom Guàllar Brown amb la medalla
El petit Tom Guàllar Brown amb la medalla | Òscar Guàllar
El petit Tom Guàllar Brown amb la medalla Foto: Òscar Guàllar

La segona edició de la Cursa de Muntanya del Parc de Les Pedreres de Girona va aplegar prop de 200 corredors en dos traçats diferents.A la cursa de muntanya de 20 quilòmetres i 1.500 m. de desnivell acumulats, Louise Brown va ser la més ràpida (1h.39'13") per davant d'Anna Viñola i Cristina Bes, que van arribar a l’esprint a 4 minuts de Brown. La cursa va sortir dels jardins Fora Muralla i va transcòrrer pel Parc de les Pedreres, una zona de 150 hectàrees, situades a l’est de la ciutat i objecte de protecció especial pels seus valors ecològics i paisatgístics.

En la categoria masculina, l’esquiador Toti Bes va repetir al capdamunt del podi. Bes va creuar la línia de meta amb més de sis minuts d'avantatge sobre el segon classificat (1h.23'09"), que va ser Albert Cuadros. Cuadros va aprofitar que l'exciclista Dídac Cuadros, va equivocar-se de recorregut quan ocupava el segon lloc en solitari, per superar-lo. També el va sobrepassar Xavi Lamas, qui va completar el podi de la volta llarga.

El petit Tom Guallar Brown (2009), que sembla que vol seguir els passos de la mare, va participar a la cursa infantil, d'uns 300 metres, pels mateixos jardins Fora Muralla de Girona i li van donar una medalla i un lot de cafè i té, per ser el participant més jove de tots els que van creuar la línia d'arribada.