Claret Papiol busca mecenes per l'escenografia de K.O.L. 1714

L'artista del Baix Montseny està acabant de treballar els darrers detalls de l'obra al teatre d'Hostalric abans de presentar-lo al festival Temporada Alta de Girona

Redacció
06 de novembre del 2013
Claret Papiol presenta K.O.L. 1714 Foto: Cia Claret Klown

L'artista del Baix Montseny resident a Hostalric, Claret Papiol , està acabant de perfilar els últims detalls de K.O.L. 1714 , el nou espectacle de la Cia Claret Klown que estrenarà a principis del mes de desembre al festival Temporada Alta de Girona, a la Sala Planeta. L'espectacle tracta de reflexionar sobre la ingenuïtat humana i de com les seves dèries poden acabar tancant en una gàbia d'or. Per tenir-ho tot preparat per l'estrena de finals d'any, ja han començat a treballar de valent, i ara es troben a la part més intensa del procès de producció. Entre els mesos d'octubre i novembre, treballen al teatre d'Hostalric, abans d'estrenar a Girona.

Amb l'objectiu de poder presentar en bones condicions aquest espectacle familiar, la companyia busca mecenes a través d'un projecte Verkami per fer front bàsicament a les despeses d'escenografia i utilleria on s'hi podrà veure "una calaixera de les d'antes , unes finestres per on hi passa el temps, i una col, això si una colmolt especial ", tal com explica el mateix Claret Papiol en el seu projecte. La quantitat que es vol acaptar és de 3.600 euros fins el 17 de novembre. En el moment d'escriure la notícia ja hi havia 48 mecenes que en global han aportat 2.050 euros.