L'exregidor Manel Bueno no vol fer públiques les raons del seu cessament

Ha deixat el seu càrrec per no entorpir la investigació oberta contra policies locals denunciats per companys seus de fer suposadament el servei beguts

per NacióBaixMontseny, Sant Celoni | 5 de novembre de 2013 a les 15:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Manel Bueno Foto: Jordi Purtí

L'exregidor de l'Ajuntament de Sant Celoni, Manel Bueno no ha volgut explicar a BaixMontseny.info quines són les suposades accions que podrien entorpir l'expedient informatiu obert per l'Ajuntament davant la denúncia de dos agents de la Policia local acusant alguns companys de consumir alcohol en hores de servei. Bueno, malgrat ser qüestionat per la informació que una persona de la policia local va fer arribar la setmana passada a l'alcalde i que després ha suposat el cessament de les seves funcions polítiques, s'ha limitat a dir que ha arribat el moment de deixar la política i fer un tomb a la seva vida per dedicar-se a la feina "poso punt i final a una etapa de més de deu anys com a regidor de l'Ajuntament de Sant Celoni i agraeixo a tothom la col·laboració i l'apreci que he rebut durant aquest anys".


Sigui com sigui, la documentació rebuda per Joan Castaño ha passat a formar part de l'expedient informatiu obert i, tal com ha esdevingut la renúncia de Manel Bueno, tot fa entendre que es tracta de la primera víctima política des que va esclatar la crisi de la policia local de Sant Celoni amb la denúncia de dos agents acusant companys seus el passat mes de setembre.

Manel Bueno en la seva etapa de regidor del PSC a l'Ajuntament de Sant Celoni ha ocupat diferents regidories com Seguretat Ciutadana, Economia, Recursos Humans, Joventut, Secretaria i president del Consell de Poble de La Batllòria. Professionalment, és llicenciat en Dret i en Geografia per la UAB i actualment treballa a la Generalitat de Catalunya, al Departament de Presidència.


 

Participació