Sant Celoni Cuina vol ser una referència en el sector de la restauració

el col·lectiu s'ha marcat com a objectiu immediat promoure i difondre la capital del Baix Montseny com un punt de destí per una bona cuina, assequible honesta i de qualitat

Redacció
01 de novembre del 2013
Els restauradors de Sant Celoni Cuina. Foto: Jordi Purtí

El col·lectiu Sant Celoni Cuina ja és oficialment en marxa, després de la presentació que ha tingut lloc a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni. Format, de moment, per onze restaurants del municipi el col·lectiu s'ha marcat com a objectiu immediat promoure i difondre la capital del Baix Montseny com un punt "de destí i referència per una bona cuina, assequible honesta i de qualitat", tal com ho van expressar Mònica Castella i Albert Beumala, en representació de la resta de professionals que formen part d'aquest grup que ja treballen d'una manera més o menys conjunta des de l'organització de la Tardor Gastronòmica que aquest mes d'octubre està celebrant la seva tercera edició.

Sant Celoni Cuina, a més, té el suport institucionmal per part de l'Ajuntament de Sant Celoni que reconeix aquest grup de professionals 2per la visió, il·lusió i energia per empènyer amb força aquesta iniciativa", explica Jaume Tardy, regidor de Promoció Econòmica del cosistori celoní.

Per la seva banda, l'alcalde Joan Castaño destaca la convicció amb la qual Sant Celoni Cuina ha començat el seu camí per encarar els reptes i demostren que "amb la complicitat es pot fer poble. El treball conjunt i, en el temps que corren, encara és més necessari". Per Castaño, els projectes col·lectius són la força del futur més immediat i Sant Celoni Cuina és un gran projecte, conclou l'alcalde del municipi.