Adrià Galin guanya el Campionat de França de 50 Qm marxa

L'atleta de Santa Maria de Palautordera del CA Balma Atlhetique amb un temps de 4h40.55 assoleix un nou rècords del club i de Catalunya

31 d'octubre del 2013
L’atleta de Santa Maria de Palautordera, Adrià Galin, ha guanyat la prova de 50 quilòmetres de marxa atlètica en el decurs del campionat de França que va tenir lloc aquest darrer cap de setmana a Corcieux (Lorraine) amb un temps de 4h40.55. Es dóna la circumstància que aquesta era la primera aparació que l’atleta palauenc del CA Balma Atlhetique en una prova d’aquesta distància, la més llarga del programa atlètic que es pot disputar en uns Jocs Olímpics.

Adrià Galin, que habitualment entrena a les pistes municipals de Sant Celoni, ha aconseguit una victòria de mèrit ja que a la duresa que per si sola té una prova d’aquestes característiques, sino que també es va trobar amb unes condicions de fred, pluja i vent molt adverses, cosa que ocasinà l’abandonament de força atletes.

En total van prendre la sortida trenta-vuit marxadors, dels quals només vint-i-cinc van arribar a la línia de meta. Nou atletes van abandonar i quatre més van ser desqualificats pels jutges de la prova. En una entrevista publicada pel web del club francès Adrià Galin explica que guanyar la prova no ha estat fàcil ja que a més de competir amb els atletes francesos, també ho va haver de fer amb altres d’algerians i brasilers “de la tribu Orange”, tal com es coneix elo club balmenc. Galin diu que els entrenaments amb André Casale “sempre donen bons resultats”.

En definitiva, Adrià Galin, està satisfet per aquesta victòria ja que el temps aconseguit també representa un nou rècords pel club i rècord de Catalunya.

Adrià Galin a Corcieux (Lorraine) Foto: CA Balma Atlhetique