El palauenc Óscar Gutiérrez seleccionat per la Red Bull Rookies Cup el 2014

A la jove promesa de 14 anys se li obren les portes per poder competir al mundial de motociclisme

Redacció
26 d'octubre del 2013
Óscar Gutiérrez Foto: Manuel Gutiérrez

Després de tres dies de competició al circuit de Monteblanco (Huelva), el pilot de motos de Santa Maria de Palautordera, Óscar Gutiérrez, de 14 anys, ha estat un dels 12 escollits per formar part del campionat Red Bull MotoGP Rookies Cup 2014 . D'aquesta manera, al jove palauenc se li obren les portes per poder competir al Campionat Mundial de Motociclisme.
 

A Monteblanco hi van participar cent-dos pilots vinguts de vint-i-set països diferents. Juntament amb Óscar Gutiérrez s'han escollit corredors de motos de la República Txeca, França, Itàlia, Kazakhastan, Martinique, Holanda Sudàfrica i l'Estat espanyol. De fet, la Red Bull MotoGP Rookies Cup és com un mundial de promeses ja que les proves coincideixen en circuits europeus o als Estats Units els mateixos dies que hi ha competició del mundial a Austin (Estats Units), Jerez (Espanya), Assen (Holanda), Sachsenrinz (Alemanya), Brno (Txèquia), Silvertone (Gran Bretanya), Misano (Itàlia) i Aragó (Espanya). La cilindrada que utilitzen les promeses del motociclisme des d'aquesta temporada 2013 és una moto de quatre temps KTM RC 250 R.

De la Red Bull Cup hi han sorgit pilots que actualment lideren les seves categories del mundial com Marc Màrquez a Moto GP i Lluís Salom a Moto 3.

Óscar Gutiérrez Foto: Manuel Gutiérrez