Carretera & Manta carrega la motxilla

Es tracta del nou club de lectors de la Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni

Redacció
24 d'octubre del 2013
Participants a la primera trobada de Carretera & Manta Foto: Biblioteca L'Escorxador

El nou club de lectors de la Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni, Carretera & Manta al voltant de la literatura i els viatges ja és en marxa. Compta amb una trentena de persones inscrites d'entre 20 i 83 anys i el passat 17 d'octubre va fer la primera trobada que tenia com a fil conductor el llibre Cap a terres salvatges , de Jon Krakauer. Enric Soler, viatger, escriptor i editor, guia de Carretera & Manta , els va introduir en detalls i peculiaritats de la història, i a més va portar, literalment, tota una motxilla de llibres relacionats amb el títol llegit aquest primer mes i què tots els assistents van poder fullejar.

La tertúlia del grup va ser molt cordial, amena i dinàmica, tothom va expressar com havia estat la seva lectura i, així, cadascuna es va enriquir amb les diverses opinions i perspectives d’un mateix llibre. Aquesta ha estat la primera etapa d’un gran viatge per la literatura. La propera trobada serà el dijous 21 de novembre, com sempre a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca l’Escorxador, i al voltant del llibre Todos los caminos están abiertos , de Annemarie Schwarzenbach.
 
Per què Carretera & Manta?

“Com que bona part dels veïns del Baix Montseny són força viatgers, perquè viuen en una zona d’alt potencial turístic, i perquè la Biblioteca l’Escorxador forma part del projecte Turisme informació i està especialitzada en aquest àmbit, han pensat a oferir un club de lectura al voltant d’un ampli concepte de la literatura de viatges. Novel·les d’aventures, cròniques de viatges, viatges històrics, escriptors atrets per terres ignotes, el viatge interior com a metàfora del viatge exterior.”
Arxivat a