Vallgorguina aposta per una festa major més popular el 2014

Entitats, associacions i Ajuntament s'han reunit per valorar la darrera festa i començar a fer una pluja d'idees per l'any vinent

Redacció
21 d'octubre del 2013
Ajuntament i entitats debaten sobre la Festa Major de Vallgorguina Foto: XBM

Les entitats, associacions i Ajuntament de Vallgorguina aposten per fer l'any vinent una Festa Major més popular. Aquesta és una de les conclusions a la qual han arribat després de fer la reunió de valoració de  la festa celebrada per la Mercè, el passat mes de setembre. En el decurs de la reunió també s'ha acordat fer un canvi de les proves de la competició de Senglars i Guillots perquè al seu entendre el canvi de dia i d'ubicació no ha estat tant satisfactòria com s'esperava i, per això, s'ha decidit buscar un nou sistema de portar-la a terme.

Segons que ha pogut saber BaixMontseny.info, de la reunió n'han sorgit noves idees per portar a terme a la festa major de setembre de 2014, entre les quals dedicar un dia sencer d'activitats al camp de futbol amb petanca, bicicross, futbol de nens, entre d'altres. La comissió de festes  també té clar que s'han d'obrir més a les escoles perquè els alumnes s'impliquin amb els gegants del poble.

 
Arxivat a