La Generalitat licita el projecte de l'escola Soler de Vilardell

Ja s'ha publicat al DOGC i és previst que s'obrin les ofertes els dies 17 de desembre de 2013 i el 9 de gener de 2014

Redacció
19 d'octubre del 2013
El novembre de l'any passat pares i alumnes de l'escola es van manifestar reclamant la construcció del nou edifici Foto: Jordi Purtí

La Generalitat de Catalunya ha anunciat que ja ha tret a licitació el contracte del projecte de la nova construcció de l'escola Soler de Vilardell de Sant Celoni per un import de 306.316,33 euros amb l'IVA inclós. El contracte dse serveis inclou l'assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, la certificació d'eficiència energètica del projecte, l'estudi de seguretat i salut, l'estudi geotècnic i el projecte d'activitats per a llicència ambiental i posterior Direcció d'obra i certificació d'eficiència energètica de final d'obra.

Les empreses interessades tenen temps de presentar les ofertes fins el dos de desembre d'aquest any i s'obriran el dia 17 de desembre, la proposta tècnica, i el dia 9 de gener de 2014, la proposta econòmica.

Amb aquesta decisió es fa un pas més per solucionar de manera definitiva la problemàtica d'aquest centre educatiu que des de fa anys té tres mòduls instal·lats i, des d'aquest curs se n'ha instal·lat un altre en una pista poliesportiva del camp municipal d'esports. L'Ajuntament de Sant Celoni fa temps que ja va cedir un terreny situat al costat de l'institut per fer-hi la construcció definitiva. L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, aquesta setmana va traslladar la seva preocupació per aquest tema a Fernando Brea, delegat del govern de la Generalitat en la visita que va fer a l'Ajuntament de Sant Celoni.
Arxivat a