Concert solidari de Gospelians&Gràcia a benefici de Pallassos sense Fronteres

Tindrà lloc aquest dissabte a la carpa del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera

Redacció
18 d'octubre del 2013
Gospelians&Gràcia Foto: Gospelians&Gràcia

Aquest dissabte 19 d'octubre a partir de les set de la tarda la carpa del Circ Cric instal·lada a Sant Esteve de Palautordera acollirà el concert solidari a benefici de Pallassos sense Fronteres, a càrrec de Gospelians&Gràcia , la unió de Gospelians Girona i Cor Gospel de Gràcia (Barcelona), dos grans cors units per l’energia, la força i el sentiment del gospel i la seva solidaritat.

Gospelians&Gràcia ja han tingut l’oportunitat de cantar junts en d’altres ocasions, com el concert del 14 de desembre de 2012 a l’Auditori de l’Hospital de Sant Joan de Déu a benefici de la Marató de TV3, o el del 22 de febrer passat a benefici del centre d’acollida “La Sopa” al Teatre Municipal de Girona.

Aquesta vegada, l’espectacle comptarà amb l’energia de més de 120 cantaires dalt l’escenari, i les col·laboracions de Tortell Poltrona i d’altres membres del Circ Cric que s’aniran intercalant.

Gospelians de Girona i Cor Gospel de Gràcia tenen una trajectòria molt semblant ja que van ser creats pel mateix director, Dani Alonso, i el destí o la casualitat ha volgut que actualment també compartim directora, Karol Green.