Empresaris turístics i ajuntaments promocionen el Baix Montseny

Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera i l'Associació d'Empresaris Turístics han tornat a col·laborar plegat a la Fira de l'Olla de Breda

Redacció
18 d'octubre del 2013
Estand de promoció dels Ajuntaments i empresaris trurístics del Baix Montseny Foto: DBM

Tres municipis del Baix Montseny con Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera amb l'Associació d'Empresaris Turístics del Baix Montseny han  aplegat esforços per ser presents a la Fira de l’Olla que s’ha organitzat aquest cap de setmana a Breda.

Aquesta col·laboració conjunta, que es va iniciar el mes de maig amb l’assistència a la Challenge de Calella, es repetirà al llarg de l’any amb l’assistència conjunta a altres fires. L’ajuntament de Breda ja ha manifestat el seu interès per participar també en aquestes promocions conjuntes.

El regidor de Promoció Econòmica de Sant Celoni, Jaume Tardy, destaca "la importància de col·laborar amb els municipis veïns en la difusió turística del Baix Montseny. L’assistència a fires és una acció promocional molt important però que té uns costos molt elevats i que difícilment pot suportar un únic municipi". La cooperació amb altres ajuntaments i associacions fa possible assistir a aquestes fires amb un cost assumible.