La Marxa pel Montseny de diumenge també serà solidària

Serà la 36a edició i enguany destinarà part de la recaptació al Banc d'Aliments

Redacció
15 d'octubre del 2013
Aquest diumenge torna la Marxa pel Montseny Foto: Jordi Purtí

El proper diumenge 20 d'octubre el Centre Excursionista Sant Celoni ens convida a la trenta-sisena edició de la “Marxa pel Montseny”, caminada popular de caire no competitiu, de gran arrelament i participació i que es pot fer caminant o corrent. El recorregut de 22 quilòmetres des del pavelló poliesportiu de Sant Celoni s'enfila trepitjant camins i pistes de terra, per la falda del Montseny cap a Campins i fins a les masies de Can Pareres vell, Can Pareres nou i Can Perepoc, dins del Parc Natural i des d'on es pot contemplar principalment la vall de la Tordera i les serres del Montnegre i del Corredor.

Pel camí hi ha tres avituallaments i un bon esmorzar a l'arribada. Els que ho desitgin poden optar per la “Marxeta” de només 14 km. amb menys desnivell i dos avituallaments. L'organització ofereix també un obsequi recordatori de la Marxa a tots els participants. La sortida serà a 2/4 de 8 del matí i les inscripcions al preu de 10 euros a partir de 2/4 de 7 del matí. Les inscripcions es poden fer prèviament amb descompte al preu de 8 euros, per transferència al compte de La Caixa 2100 0214 92 0200354097 abans del 17 d'octubre i també a Esports 117, c/ Major 117 St. Celoni del 7 al 19 del mateix més, també el mateix dia 19 de 6 a 7 de la tarda a la plaça de la Vila.

Enguany la Marxa pel Montseny, que ha avançat quinze dies la seva data habitual, també serà solidària i una part de la recaptació anirà destinada al Banc dels Aliments.

Arxivat a