Els voluntaris socials de Palau homenatjats per l'Ajuntament

El col·lectiu "Tenim temps, tenim mans" col·labora en activitats organitzades des del consistori

Redacció
15 d'octubre del 2013
Homenatge als voluntaris socials de Palau Foto: Jordi Purtí

L'Ajuntament de santa Maria de Palautordera ha fet un acte de reconeixement i homenatge als voluntaris socials de Palau "Tenim temps, tenim mans", per agrair-los públicament la tasca social que porta a terme aquest col·lectiu al municipi col·laborant en activitats organitzades des del consistori.

El repartiment d'aliments a persones sense recursos, mainaderes de fills d'alumnes de l'escola d'adults, reforç escolar per infants o lectura i fer companyia a gent gran són algunes de les activitats que aquest grup de persones de Palau porten a terme d'una manera desisteressada cap a les persones més necessitades del municipi.

En aquest sentit, l'alcalde Jordi Xena ha manifestat que l'acte serveix per agrair d'alguna manera tot allò que els voluntaris de Palau fan per ajudar la gent del poble que intrínsicament vol dir que també participen per assolir "un poble millor, més correcte i més just socialment". En el decurs de l'acte, Jordi Xena ha avançat que des de l'Ajuntament s'està treballant en un projecte social important juntament amb la Creu Roja, els detalls del qual ja s'explicaran més endavant.

Homenatge als voluntaris socials de Palau Foto: Jordi Purtí