Arbúcies aposta per un teatre participatiu

El TeAtrefest 2013 obre les portes aquest dissabte amb l’obra Hotot i un sopar amb els actors al restaurant El Centre

Redacció
11 d'octubre del 2013
Demà dissabte es presenta al Teatre del Centre Parroquial d’Arbúcies la primera obra de TeAtrefest 2013, que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arbúcies. Hotot de Cascai Teatre obre el cicle de quatre representacions teatrals que es portaran a terme a Arbúcies, combinades amb quatre restaurants del poble que després de la representació oferiran la possibilitat de sopar-hi compartint taula amb alguns dels actors. Demà, el restaurant seleccionat serà El Centre. L’obra s’iniciarà a 2/4 de 9 del matí.

El TeAtrefest 2013 s’allargarà fins al mes de novembre incorporant un total de quatre obres. La primera serà Hotot, de Cascai Teatre (12 octubre), i la seguiran Això no és vida, de Toma!teatre (26 d’octubre) que es combinarà amb el restaurant El Rallye; Aspirant 425, de la Companyia Mag Ramó (9 de novembre) amb sopar posterior al restaurant La Trona; i Ratas, d'Atakados Teatro (23 de novembre), combinat amb el restaurant El Niu. "Hem fet una aposta clara per un teatre més participatiu. La selecció de les obres ha estat molt acurada. Creiem que l'oferta és molt bona i que la possibilitat de poder comentar l’espectacle amb els mateixos actors obre una nova i interesant perspectiva", comenta Albert Mañé, Regidor de Cultura d’Arbúcies.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada al Museu La Gabella d’Arbúcies al preu de 8 euros (5 euros pels menors de 25 anys), i fins una hora abans a la taquilla del Centre. La combinació d’entrada i sopar tindrà un cost de 25 euros. S’ofereix també la possibilitat de comprar un abonament pels quatre espectacles a 25 euros. La reserva pels restaurants es pot fer igualment a La Gabella.
Arxivat a