Àgora Vilamajor recull 1.500 signatures a favor de la Renda Garantida Ciutadana

L'objectiu és evitar que cap català estigui per sota el llindar de la pobresa

per NacióBaixMontseny, Sant Antoni de Vilamajor | 10 d'octubre de 2013 a les 08:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La campanya endegada per l'entitat Àgora Vilamajor ha recollit més de 1.500 signatures per aconseguir una Renda Garantida Ciutadana a Catalunya i que cap català estigui per sota del llindar de la pobresa. Els federataris de l'Àgora lliuraran aquestes signatures al Parlament que se sumaran a les recollides a la resta de Catalunya per aquesta Iniciativa Legislativa Popular (ILP).

Des d'aquesta entitat social es recorda que l'atur a Catalunya afecta ja a 885.100 persones i segons les dades què es disposen,  a final del 2013 només un 30% de les persones a l'atur rebran algun tipus de prestació econòmica. Davant d'aquesta situació, hi ha cada vegada més veus que aposten per una renda bàsica ciutadana, per tal de crear una societat més productiva.


La Renda Bàsica Universal és un ingrés pagat per l'Estat com a dret de ciutadania, independentment de quina feina realitzi i sense prendre en consideració les seves fonts de renda o amb qui convisqui.

 

Participació