Pere López guanya el XXIX Premi Mn Narcís Saguer de poesia de Vallgorguina

L'Associació Cultural de Vallgorguina, entitat convocant del Premi, espera poder celebrar la trentena edició de manera especial, malgrat les dificultats econòmiques

Redacció
09 d'octubre del 2013
Pere López Tolosana, guanyador XXIX Premi Mn Narcís Saguer
Pere López Tolosana, guanyador XXIX Premi Mn Narcís Saguer | DBM
Pere López Tolosana, guanyador XXIX Premi Mn Narcís Saguer Foto: DBM

El poeta de Viladecans, Pere López Tolosana, amb l'obra Darrere la mampara, ha estat el guanyador unànime del XXIX Premi Mn Narcís Saguer de Poesia, que convoca l'Associació Cultural Vallgorguina (ACV). Seguint amb la tradició, el dia 29 de setembre va tenir lloc l’acte de proclamació a la sala d’actes de l’Ajuntament de Vallgorguina.
 
La cerimònia va estar presidida per l'alcalde Joan Mora i el president de l’Associació Cultural Vallgorguina, Jaume Mora, també es va comptar amb la presència de Ricard Mirabete, en representació del jurat, el regidor de Cultura, Josep Plana  i el conferenciant Agustí Barrera.
 
Agustí Barrera va presentar la biografia i obra del poeta i lluitador d’Arenys de Munt, Domènec Perramon, acompanyant la conferència d’un documental gràfic que es va projectat a continuació. També es va fer el lliurament a l’autor, Joan Carles Gonzàlez Pujalte, dels exemplars de l’obra premiada l’any 2012, Desdibuix .
 
Totes les intervencions van coincidir en lloar la continuïtat del Premi, que malgrat les dificultats econòmiques i la davallada de participació, es manté viu i s’espera poder celebrar especialment l’edició número 30, l’any vinent.
Arxivat a