NECat aprova a Sant Celoni el reglament de primàries

En el decurs de la II Assemblea Nacional també s'ha començat el debat dels nous estatuts i s'ha presentat l'esborrant de la ponència política

Redacció
07 d'octubre del 2013
Un moment de l'Assemblea de Sant Celoni
Un moment de l'Assemblea de Sant Celoni | NECat
Un moment de l'Assemblea de Sant Celoni Foto: NECat

La II Assemblea Nacional de Nova Esquerra Catalana (NECat), celebrada a Sant Celoni aquest cap de setmana, ha aprovat el reglament de primàries, ha començat a debatre sobre els nous Estatuits -aprovats ja en part- i s'ha presentat l'esborrany de ponència política.

En aquest sentit, el Reglament de primàries de l’organització, presidida per Ernest Maragall, inclou que qualsevol llista electoral s’establirà en funció de les primàries, resultant escollits tots els candidats pels seus vots potencials; així, no voten només els membres de NECat , ja que la convocatòria s’amplia a qualsevol persona major de 16 anys que accepti els valors del partit. El Reglament fixa també que es farà una votació en papereta separada per caps de llista, si cal, amb possibilitat de segona volta.

En realació a aquest punt i tenint present la vocació de construcció d'una
majoria d’esquerres de NECat, podran participar com a candidats persones que no siguin membres de l’organització, tenint-se especialment en compte llistes conjuntes amb altres organitzacions polítiques o ciutadanes.

Arxivat a