Alfred Bosch a la refundació d'ERC a Santa Maria de Palautordera

El diputat republicà recentment ha estat notícia perquè va parlar en anglès al Congrés del Diputats de Madrid i li van retirar la paraula

Redacció
28 de setembre del 2013
Bosch, al congrés aquest matí enarblant la papereta d'un virtual referèndum-
Bosch, al congrés aquest matí enarblant la papereta d'un virtual referèndum-
Bosch, al congrés

El diputat d'ERC-Rcat - Catalunya Sí a Madrid, Alfred Bosch, serà dilluns 30 de setembre a la plaça Major de Santa Maria de Palautordera, on tindrà lloc la presentació de la refundació d'Esquerra en aquest municipi baixmontsenyenc. El diputat republicà recentment ha estat notícia perquè va parlar en anglès en el Congrés del Diputats i li van retirtar la paraula.

Amb aquest acte ERC a Palau enceta una nova etapa pensant en el procés nacional que viu actualment Catalunya, però també a nivell local, tal com explica Ramon Arabia, regidor de GdP-ERC al consistori palauenc, "sembla que ja toquem amb la punta dels dits l’anhel que fa tants i tants anys al qual aspirem i que l’Estat espanyol, a través dels seus respectius governs de dreta i d’esquerra una i altra vegada ens ha manllevat els drets que pertanyen els catalans".

També intervindran en l'acte el president de la secció local, Enric Remil i el secretari d'organització d'ERC a Santa Maria de Palautordera, Joan Rubiralta. L'acte s'acabarà amb una botifarrada a la mateixa plaça Major.