Juan Miguel de la Torre acaba l'Ultra Cavalls del Vent en 21 hores

L'atleta celoní ha ocupat el lloc 392 de 1050 participants en una cursa de 100 km d’ultra resistència en muntanya que passa per la mítica travessa que uneix vuit refugis del Parc Natural del Cadí Moixeró

Redacció
23 de setembre del 2013
Un moment de la cursa de Juan Miguel de la Torre
Un moment de la cursa de Juan Miguel de la Torre | De la Torre
A l'esquerra Juan Miguel de la Torre amb el seu germà Diego que l'ha assistit durant la carrera Foto: De la Torre  


L'atleta celoní Juan Miguel de la Torre, del Club Triatló Baix Montseny, ha aconseguit acabar aquest cap de setmana la V Ultra Cavalls del Vent amb un temps total de 21 hores 4 minuts i 20 segons. De la Torre ha ocupat el lloc 392 de 1050 participants. La Ultra Cavalls del Vent és una carrera d’ultra resistència en muntanya que passa per la mítica travessa que uneix vuit refugis del Parc Natural del Cadí Moixeró coneguda com a Cavalls del Vent i en la que les connexions amb Bagà (punt de sortida i arribada) i Bellver de Cerdanya se sumaran a la impressionant travessa, fent un total de 100 kilòmetres, amb un desnivell acumulat de 13.320 m i un desnivell positiu de 6.668 m.

Un any més la Salomon Nature Trails Ultra Cavalls del Vent 2013 ha torna a reunir l’elit mundial de la ultra distància i centenars d’atletes de diferents edats i procedències, tot i l'absència de Kiliam Jornet, guanyador de la cursa de l'any passat. El guanyador absolut ha estat Luis Alberto Hernando amb un temps de 10 hores 23 minuts i 9 segons. En categoria femenina la guanyadora ha estat Núria Picas amb un temps de 12 hores i cinc minuts.

Un moment de la cursa de Juan Miguel de la Torre Foto: De la Torre

 

Arxivat a