Llinars del Vallès podria crear una junta local de seguretat

L'equip de govern municipal estrudiarà la proposta suggerida pel delegat del Govern en la visita oficial que ha fet al poble

Redacció
18 de setembre del 2013
L'alcalde Martí Pujol amb el delegat del Govern, fernando Brea
L'alcalde Martí Pujol amb el delegat del Govern, fernando Brea | Generalitat de Catalunya
L'alcalde Martí Pujol amb el delegat del Govern, Fernando Brea Foto: Generalitat de Catalunya

El delegat del Govern, Fernando Brea, ha visitat Llinars del Vallès. Durant la reunió de treball a l’Ajuntament, l’alcalde, Martí Pujol, ha vist amb bons ulls la proposta de creació d’una junta local de seguretat. Pel que fa a l’actualitat municipal, Pujol i altres membres de l’equip de govern han explicat els avenços en el desenvolupament de les obres del nou teatre, a Can Marquès, així com el projecte de dotar el municipi d’una xarxa de fibra òptica.

L'ajuntament de Llinars del Vallès veu amb bons ulls la proposta de constituir una junta de seguretat al municipi, proposada per Fernando Brea, delegat del Govern de la Generalitat, en el decurs de la visita que fa pocs dies va fer a aquest municipi baixmontsenyenc. En aquesta primera visita oficial que ha fet el delegat del Govern s'ha reunit amb l'alcalde, Martí Pujol, i altres membres del seu equip de treball.
 
Pujol i altres membres del seu equip van compartir amb el delegat diferents projectes del consistori, com ara el propòsit d’instal·lar una xarxa de fibra òptica. També van detallar la situació de les obres de rehabilitació de l’edifici de Can Marquès, una antiga casa del municipi, per convertir-se en teatre, un nou equipament cultural que és una de les prioritats del govern local i que compta amb ajuts de la Generalitat i la Diputació.
 
En acabar la reunió, el delegat va signar a la sala de plens el llibre d’honor de l’Ajuntament i va visitar en comitiva dos dels equipaments emblemàtics amb què compta Llinars del Vallès: el nou complex esportiu, que va obrir les portes el febrer de 2010, i Can Lletres, un antic casal d’avis reconvertit en un centre de formació permanent, inaugurat el març de 2012.Totes dues instal·lacions constitueixen un referent esportiu i cultural, respectivament, tant local com comarcal.