Estelades solidàries a Vallgorguina

Les senyeres estelades que es venguin per lluir durant la Festa Majorn es destinaran al banc d'aliments

Redacció
16 de setembre del 2013
Façana de l?Ajuntament de Vallgorguina
Façana de l?Ajuntament de Vallgorguina | Aj. de Vallgorguina
Façana de l'Ajuntament de Vallgorguina Foto: Aj. de Vallgorguina

L'Ajuntament de Vallgorguina incentiva els veïns del municipi que durant els dies de Festa Major, del 20 al 24 de setembre, llueixin la senyera al balcó i si és l'estelada millor "per fer més festa". En aquest sentit, l'Ajuntament en ven a cinc euros per a totes aquelles persones que es vulguin sumar a la iniciativa i el benefici que se'n tregui es destinarà al Banc d'aliments del poble.

Des de fa un quants dies Senglars i Guillots comencen a escalfar motors per viure la Festa Major de Vallgorguina. Com ja ve sent tradicional els darrers anys, les competicions de Senglars i Guillots tindran un protagonisme en una edició que com diu l'alcalde Joan Mora, "serà més renyida que mai". Una festa major que també tindrà teatre, sardanes, ball de nit, àpats populars, cercavila de gegants i gresca pels joves, entre d'altres activitats programades . Aquesta festa major també tindrà un concert de música clàssica amb piano a l'església parroquial, a càrrec de Frederic Wort, amb la finalitat de recaptar fons pels nens i nenes de 6è de l'escola de Vallgorguina. Entre els actes destacats també hi haurà l'actuació d'Hotel Cochambre.

"Ja veus el que beus?"

La festa també tindrà una campanya "Ja veus el que beus?" de reducció de danys associats al consum d'alcohol i d'altres comportaments de risc. En aquest sentit, a través del Tritó del Baix Montseny, es distribuiran de manera gratuïta kits d'etilòmetres i preservatius a les barres. A més, es farà una oferta de còctels originals i saludables com alternativa de consum d'alcohol, en les barres que vulguin oferir-ne i es lluiran pancartes de sensibilització a la pista poliesportiva i es farà un recordatori als comerços i establiments on es ven alcohol de la normativa vigent sobre aquest aspecte.
Arxivat a