Els Senys apreten el marcador després de guanyar el Correxarrups més picant

Els MontNegres encara dominen el Corremonts de la Festa Major per 3 a 2 | La Colla de Geganters fa un pregó teatralitzat pel 50è aniversari dels Gegants de Sant celoni

Redacció
07 de setembre del 2013
Desfilada del Correxarrups 2013 a Sant Celoni
Desfilada del Correxarrups 2013 a Sant Celoni | Jordi Purtí
Desfilada del Correxarrups 2013 a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí   Desfilada del Correxarrups a sant Celoni 2013 Foto: Jordi Purtí El Corremonts de la Festa Major s'ha igualat molt després d'una nit rodona de la Colla dels Montsenys que s'han endut els dos punts en joc del Correxarrups, una de les proves emblemàtiques de Sant Celoni i que enguany ha presentat algunes novetats, sobretot la desfilada final pujada de to i, en la qual, els Senys han estat més atrevits que no pas la colla dels Montnegres alhora de treure's la roba i pujar dalt la passarel·la. Amb tot, els Negres continuen dominant la competició per 3 a 2. Per avui dissabte,  MontSenys i MontNegres pel món i el Correxutxes infantil es disputaran tres punts més.

Abans, la Colla de Geganters de Sant Celoni ha fet el pregó a la plaça de la Vila i que, sota el títol "Els orígens de tot plegat" han fet un recorregut per la història fins els nostres dies commemorant els 50 anys dels Gegants de Sant Celoni. Ha estat un pregó teatralitzat per tots els racons de la plaça amb gran joc de llums, música i foc.

pregó de la Festa Major de Sant Celoni 2013 Foto: Jordi Purtí
Arxivat a