Ressegueixen la muralla d'Hostalric per la Independència

250 persones de la Selva Sud participen a la Festa per la Independència com a prova de la Via Catalana cap a la Independència

Redacció
03 de setembre del 2013
Cadena Humana a Hostalric
Cadena Humana a Hostalric | Selva Sud per la Independència
Cadena Humana a Hostalric Foto: Selva Sud per la Independència

Selva Sud per la Independència ha qualificat d'èxit rotund la convocatòria a la Festa per la Indfependència que va tenir lloc diumenge passat a Hostalric i que tenia com a principal objectiu encerclar la muralla medieval d'aquest municipi baixmontsenyenc com una prova de la cadena humana que es portarà a terme el dia 11 de Setembre a la Via Catalana cap a la Independència convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).


Segons les informacions facilitades per la Selva Sud per la Independència, que engloba els municipi d'Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu, Fogars de la Selva i Massanes, va aplegar cap a 250 participants que agafats de les mans van resseguir bona part de la muralla medieval del poble. Un cop acabada hi va haver parlaments de Claret Papiol, coordinador territorial de la Selva Sud i de jaume Soler, coordinador comarcal de l'ANC i per finalitzar els assistents van cantar Els Segadors, l'himne nacional de Catalunya.


Durant tot el matí hi va haver festa amb paradeta informativa i venda de marxandatge de cara a la concentració del dia 11 de Setembre, bàsicament al tram 543 on s'hi traslladaran amb 4 autocars, però també en alguns punts de Vidreres i Tordera on hi aniran amb vehicles particulars. La Festa per la Independència celebrada a Hostalric es va acabar amb una arrossada amb l'assistència de 110 persones.

Arrossada a la Festa per la Independència d'Hostalric Foto: Selva Sud per la Independència