La Festa Major de Sant Celoni es comença a tenyir de negre

A sis dies de començar oficialment la Festa els Monnegres avancen els Montsenys amb un clar 3 a 0 després de les proves solidàries d'aquest cap de setmana

Redacció
01 de setembre del 2013
Resultat donació de sang de les colles dels Negres i Senys a Sant Celoni
Resultat donació de sang de les colles dels Negres i Senys a Sant Celoni | Jordi Purtí
Resultat donació de sang de les Colles dels Negres i Senys a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

La Festa Major de Sant celoni, a sis dies de començar oficialment, ja es comença a tenyir de negre després de celebrar-se aquest cap de setmana la disputa dels tres primers punts pel Corremonts, relacionats amb la festa solidària d'enguany. El primer punt del cantó dels MontNegres ha arribat amb la recollida de gots reciclables de festes anteriors. Els Negres n'han aportat 1.166, mentre que els Senys s'han quedat en 1.062. Ara, l'Ajuntament de Sant Celoni, donarà 0,50 cèntims d'euros per cada got aportat que es destinaran a la compra de menjar solidari. Recordar que 700 d'aquests gots el ha aportat la JNC de Sant Celoni amb la inscripció Catalonia is not Spain.

Precisament, la recollida d'aliments ha servit a la Colla dels Montnegres per sumar el segon punt amb el lliurament de 388 aliments per contra dels 328 de la Colla dels Montsenys. I el tercer punt també ha estat de color negre amb la donació de sang que amb 354 bosses acaptades entre les dues colles representa un nou rècord de donació de sang. 196 bosses han estat dels Negres i 158 dels Senys.

Tot i l'avantatge que pren la Colla dels MontNegres des de les files de la Colla dels MontSenys no defalleixen, ja que diuen que cada any comencen la Festa Major amb desavantatge i com ja han fet en altres ocasions estan segurs d'acabar remuntant aquest resultat advers.


Arxivat a