Festa per la Independència a Hostalric l'1 de setembre

L'AT de La Selva Sud per la Independència convoca els ciutadans a la Cadena Humana que diumenge resseguirà la muralla medieval

Redacció
30 d'agost del 2013
Un dels actes organitzats
Un dels actes organitzats | Jordi Purtí
Un dels actes organitzats per la Selva Sud per la Independència a Hostalric Foto: Jordi Purtí 

"No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen, baixa al carrer i participa, nopodran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu", amb aquestes paraules de La Flama d'Obrint Pas és com l'Assemblea Territorial de La Selva Sud per la Independència , formada pels municipis d'Hostalric, Fogars de la Selva, Sant Feliu de Buixalleu i Massanes,  anima els veïns d'aquestes contrades a participar diumenge 1 de setembre a la Festa per la Independència que s'ha organitzat a Hostalric.

La festa començarà a mig matí amb la instal·lació d'una carpa informativa i marxandatge independentista al Portal Barcelona del castell d'Hostalric i una hora més tard, al mateix portal, hi haurà la concentració dels participants a la cadena humana que començarà a les 12 del migdia amb la intenció de resseguir la muralla medieval de la vila.

La prova de Cadena Humana seguirà amb una arrossada popular a la plaça de la Vila i música tradicional amb Pere Guijo (acodió diatònic) i Philippe Champagne (violí). També i haurà entreteniments infantils. La Selva Sud per la Independència ja ha confirmat més de 250 persones que el proper Onze de Setembre participaran a la Via Catalana cap a la Independència  en els trams 543 i 544 a Maçanet de la Selva.