Llinars del Vallès acull la primera fira del llibre independent

Unes 40 petites editorials i diversos autors s'aplegaran a la plaça dels Països Catalans el 31 d'agost i l'1 de setembre

NacióGranollers.cat
27 d'agost del 2013
Llinars del Vallès acollirà els propers 31 d'agost i 1 de setembre Lletraferits, la primera edició de la Fira del Llibre Independent. La trobada, que es celebrarà a la carpa de la plaça dels Països Catalans, tindrà la presència de les editorials independents més destacades del país, segons ha explicat a l’agència Europa Press el propietari de la llibreria Temps Llibre de Llinars, Toni Cuevas. La llibreria organitza la fira juntament amb Quarantena Edicions.

Lletraferits coincidirà amb la primera trobada d'escriptors del Vallès, en la que molts dels autors presentaran també els seus llibres a la fira, com l'escriptora Marina Martori, Teresa Pous, Eloi Vila, Teresa Sagrera o Gemma Armengol, entre d'altres. "Aquesta iniciativa que vam proposar a l'Ajuntament de Llinars s'ha creat per fer arribar al públic més de 40 editorials petites que no tenen tanta difusió i tenen menys pressupost", ha explicat Cuevas. Lletraferits també inclou recitals de poesia, taules rodones, activitats culturals per als nens, un taper sex literari i diversos tallers.

La fira, que aplegarà més d'una vintena d'editorials de tot el país, és un espai cultural on es reuniran editors, escriptors i gent que li pugui interessar la lectura per conèixer els llibres editats amb una prèvia presentació dels seus autors. "A la fira, coincidint també amb la fira gastronòmica de la ciutat, es faran presentacions de llibres, lectures de poesia i també hauran altres espais que habilitaran taules rodones de discussió", ha afegit Cuevas.