Senys i Negres escalfen motors per la Festa Major de Sant Celoni

L'Ajuntament de Sant Celoni presentarà demà dilluns la programació

Redacció
25 d'agost del 2013
La paradeta dels Senys obre demà
La paradeta dels Senys obre demà | Grup Senys
La paradeta dels Senys obre demà Foto: Grup Senys

Demà dilluns l'Ajuntament de Sant Celoni presentarà la programació de la Festa Major 2013 que se celebrarà entre els dies 6 al 9 de setembre. Una vegada més les colles de Montnegres i Montsenys centraran bona part de l'activitat i rivaqlitat festiva. De fet, la Colla dels Montnegres, sempre matiners, ja fa dies que és a la plaça de la Vila amb la seva paradeta mòbil venent el merxandatge de la Força Negra. Entre les novetats d'aquest any el disseny de la samarreta amb una renovada formiga, com a símbol de la colla, al costat dels tradicionals mocadors, el cava o les polseres, entre d'altres objectes.

Per la seva banda, la colla dels Montsenys, en canvi, no han variat el seu costum i treballen en silenci. Només amb algun post al facebook o alguna piulada al twitter han donat a conèixer alguna espurna de les novetats que la colla dels Senys presentaran enguany. Això sí, a partir de demà obren la paradeta a la plaça de la Vila i, aquest any, amb cartell de disseny i tot amb la mascota Verdi més Revoluseny! que mai.

En qualsevol cas, el que ja no té aturadors, per uns i altres, són les xarxes socials i tant el facebook com el twitter i ara també l'Instagram ja formen part de la Festa Major. Les noves tecnologies han revolucionat les colles. I entre mig d'uns i altres la Senyora Muntanyetes un personatge difícil de qualificar però que té la feina d'animar, fer-ho passar i, sobretot, posar pau entre uns i altres si cal i que aquest any ha fets públics els "10 manaments" per gaudir millor de la Festa Major.

Arxivat a