Sant Pere de Vilamajor recupera la font del Terrer

La millora de la font s'inclou en les mesures del govern municipal per potenciar el turisme dirigit al patrimoni natural del poble

Redacció
24 d'agost del 2013
Font Nova del Terrer
Font Nova del Terrer | Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Font Nova del Terrer Foto: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

La font del Terrer de Sant Antoni de Vilamajor torna a brollar gràcies a l'actuació que hi ha fet el Parc Natural del Montseny. En aquest sentit ha sanejat i arrebossat les parets de les dues basses i ha arreglat les captacions i les conduccions entre les basses. La rehabilitació també ha comportat el buidat de les dues basses, la reparació de les conduccions i rejuntar les parets i els fondos. D'aquesta manera, tot i que amb un raig escàs s'ha recuperat la font que és situada al veïnat de Santa Susanna de Vilamajor, a la barrida de Vallmanya.

La millora de la font del Terrer, s'inclou en les mesures del govern municipal per potenciar el turisme dirigit al patrimoni natural i cultural de Sant Pere de Vilamajor, com la millora de camins i corriols, la potenciació del sender del Pi Novell, les activitats del punt d'informació de la Mongia i altres projectes com la rehabilitació el centre històric, millorar la senyalització turística i la creació de diversos seders i rutes marcades pel municipi.

Uns altres exemples són la recent inauguració durant l’aplec de Sant Elies de la restauració d’una altra de les fonts més emblemàtiques del municipi:  la Font de Borrell  i també la recent rehabilitació de la Font Fresca del Samont .