Sant Antoni de Vilamajor enceta la Festa Major

Els concerts d'Hotel Cochambre, Els Catarres i la Principal de la Bisbal entre les activitats destacades

Redacció
22 d'agost del 2013
Els Catarres a la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor
Els Catarres a la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor | Aiguafreda.cat
Els Catarres a la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor Foto: Aiguafreda.cat

Tot és a punt perquèr des d'avui dijous 22 d'agost i fins diumenge dia 25 d'agost Sant Antoni de Vilamajor visqui la seva Festa Major d'estiu. Durant quatre dies s'han organitzat un munt d'activitats que tindran el seu punt de partida aquesta tarda a partir de 2/4 de 7 amb la cercavila de gegants de Sant antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, la Patufa de Llinars del Vallès i bastoners, just abans del pregó que es farà a la plaça de la Vila a càrrec del Club Excursionista Caminaires de Vilamajor.

L'activitat festiva tindrà continuïtat amb una exposició, la presentació del llibre "El Ave Phénix" de Lourdes Tornos, sopar a la fresca i es rematarà aquest primer dia festiu amb un concert d'Hotel Cochambre. De fet, els concerts aquestsa dies de Festa Major tindran un lloc predominant en la programació ja que demà divendres hi haurà Els Catarres, precedits per Perill d'Allau i dissabte serà el torn de la Principal de la Bisbal amb un concert a mitja tarda i ball de nit. El diumenge es tanmcarà amb una disco Jove a càrrec de Jordi Ambrós.

Activitats infantils, àpats populars, activitats esportives, l'obra de testre "Setantra grams" d'Ignasi Moreno a càrrec d'Indòmit Teatre, el Correaigua i el correfoc, completaran la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor que tindrà continuïtat el dimarts dia 27 d'agost a mb la celebració de la Festa de Sant Lleïr.

D'altra banda, l'organització de la Festa Major ha comunicat que queda suspesa la Baixada de carretons d’enguany, a causa del nombre insuficient de participants.