El ple de Breda unànime per la construcció del carril bici a l'estació

Totsa els grups políticsa amb representació municipal han votat a favor una moció d'ERC-Breda que demanava la unitat política

per NacióBaixMontseny , Breda, 7 d'agost de 2013 a les 08:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sessió plenària a Breda Foto: ERC-Breda

El ple de l'Ajuntament de Breda ha aprovat per unanimitat la moció presentada per ERC-Breda a tgravés de la qual es demanava la unitat política de tots els grups per fer realitat la construcció del carril-bici a l’estació. La moció , volia mostrar el suport a la proposta de resolució 278/X aprovada al Parlament de Catalunya dies abans, i que recollia la necessitat de fer passar el carril-bici per la vora del riu tal com havia proposat ERC-Breda.

 
Aquesta és la segona proposta aprovada al Parlament que insta a la Generalitat a actuar per fer possible aquesta demanda històrica. A banda de l’aprovació parlamentària, el text recorda que l’Ajuntament de Riells i Viabrea ja contempla en el seu POUM la creació d’un carril-bici dins d’un Pla Especial sobre l’entorn de la Riera de Breda.

 
El grup d’ERC-Breda va recordar que, en diverses reunions mantingudes amb alts càrrecs de la Generalitat, se’ls havia exposat que és imprescindible que hi hagi unitat política al poble per tirar endavant el projecte. D’aquí la necessitat de que tots els grups polítics manifestessin el seu suport a la construcció del carril-bici.

 
La moció també demanda a l’Ajuntament que “actuï de manera decidida i resolutiva, amb l’ús de totes les mesures que estiguin al seu abast”. També proposa la creació d’una Comissió mixta Breda-Riells amb representació dels diversos grups per sistematitzar i posar un calendari al compliment d’aquest projecte.

 

Participació