Sant Pere de Vilamajor té una nova estació meteorològica a Can Derrocada

Permet consultar les dades en temps real, les dades històriques emmagatzemades des del dia de la seva posta en marxa i també altres dades d'interès meteorològic.

Redacció
07 d'agost del 2013
Estació meteorològica de Can Derrocada Foto: Aj. Sant Pere de Vilamajor

Sant Pere de Vilamajor compta amb una nova estació meteorològica al barri de Can Derrocada que permet consultar les dades en temps real, les dades històriques emmagatzemades des del dia de la seva posta en marxa i també altres dades d'interès meteorològic. L'estació meteorològica instal·lada és una Davis model Vantage Pro2 Plus, de gamma professional i les dades que proporciona són d'alta fiabilitat. L'estació és operativa des de fa un temps i ha superat favorablement un exhaustiu període de proves.

Aquesta estació, dins dels límits geogràfics del barri de Can Derrocada, està ubicada a un centenar de metres de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor. L'ha posat en marxa l' Associació de Propietaris de Can Derrocada amb l'objectiu de la implantació és de donar servei d'informació meteorològica fiable als associats, extensiva a tots els veïns de Sant Pere de Vilamajor i de la comarca.

La informació meteorològica es publica a la pàgina web de l'APCD   http://apcd-spv.org