Troben sa i estalvi l'escolta d'11 anys perdut a Olzinelles

L'alcalde de Vallgorguina, el vigilant i dos monitors el van localitzar a les 11 de la nit de dissabte dintre un sac de dormir

Redacció
05 d'agost del 2013
L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, el vigilant del municipi i dos monitors han trobat sa i estalvi el nen d'11 anys d'un grup d'escoltes de Corbera de Llobregat que la nit de dissabte es va perdre pels boscos d'Olzinelles. Segons que ha explicat a BaixMontseny.info l'alcalde de Vallgorguina, el grup venia caminant de Can Portell (a prop d'Hostalric) per endinsar-se pel Montnegre i seguir el GR92 que porta al municipi baixmontsenyenc travessant la Vall d'Olzinelles. Pel que sembla el grup anava força estirat i, malgrat que hi havia monitors al davant i al darrera aquest nen anava al mig en terra de ningú i el més probable és que quan va arribar a l'alçada de Can Mora equivoqués la cruïlla.

Els monitors es van adonar que faltava el nen una vegada tot el grup va arribar a Vallgorguina i van fer el recompte. Es va alertar les autoritats locals i es va organitzar la recerca en els possibles punts que es podria haver perdut l'escolta. També es va avisar el 112 amb els bombers de la Generalitat, mossos d'esquadra i una ambulància. El nen es va trobar a les 11 de la nit prop de la carretera i dintre el sac de dormir. Joan Mora, bon coneixedor del territori, ha explicat que el nen no podia ser gaire lluny perquè el grup ja havia caminat més de 25 quilòmetres "per sort tot ha acabat bé i només ha quedat en una anècdota", conclou l'alcalde de Vallgorguina.
Arxivat a